Kerstconcert ‘In Dulci Jubilo’- Leeuwarden

Datum/Tijd
Date(s) - 20/12/2022
20:00 - 21:30

Locatie
Galileakapel

Categorieën Geen Categorieën


Het traditionele maar elke keer weer verrassende kerstconcert van Vivavox.
Entree € 10. Kaarten aan de zaal. Betaling contant (graag gepast) of per bank via QR-code; eveneens aan de zaal (neem hiervoor uw smartphone met bank-app mee).

Vivavox zingt werken van bekende componisten uit de renaissance: Tomas Luis de Victoria, Johannes Eccard en Cristóbal de Morales, en muziek van anonieme middeleeuwse componisten. De oudste werken dateren uit de 14e eeuw. Eén van de werken vindt zijn oorsprong in het Zuid-Amerika van de 17e eeuw en wordt gezongen in het Quecha, de taal van de Inca’s. Bij enkele bekende kerstnummers is er samenzang met het publiek.

De Galileakapel is gevestigd op Droevendal 9, Leeuwarden, een straatje tussen Oosterkade en Tweebaksmarkt. De kapel bevindt zich op het binnenterrein, dat te bereiken is via een poort tussen de huisnummers 7 en 11 van Droevendal.

Parkeren in de omgeving: Parkeergarage Hoeksterend (Hoeksterpad 3) of parkeergarage Oosterstraat. Tip: Is een kleine wandeling (ca. 1 km) voor u geen probleem: parkeerterrein Dirk Zeperweg, bij Wijkzorgcentrum De Hofwijck. Dit terrein is ’s avonds gratis.

De Galileakapel bevindt zich achter deze toegangspoort in Droevendal.

Deel deze pagina: