Op naar het nieuwe seizoen!

Het koorseizoen 2015-2016 zit er op – VivaVox is op zomerreces. Op 30 augustus 2016 gaan we weer van start. Traditioneel hebben we het jaar samen afgesloten. Waarbij de VivaVoxers ook dit keer voor delicieuze hapjes zorgden met een drankje erbij.

P1080592_1280pxEn uiteraard sloten we ook af met muziek. Jaap, Nel en Johs (vlnr) verrasten gedrieën de koorleden met het roerende lied ‘On his Deathbed’ van Samuel Webbe over ‘Poor Lubin’, en uiteraard was er naast een goed gesprek ook gelegenheid om samen met het hele koor de VivaVox-favorieten te zingen.

Op 30 augustus gaan we weer van start. We repeteren dan een Italiaans programma met muziek van componisten zoals Claudio Monteverdi, Flaminio Tresti, Andrea Gabrieli en Orlando di Lasso. Die muziek hopen we tijdens het voorjaarsconcert 2017 ten gehore te brengen.

En dan staat het traditionele kerstconcert ook nog op het programma voor december 2016. Dat wordt volgens plan een kort project van enkele weken – wie het leuk vindt mag bij het kerstproject aanhaken!

En natuurlijk zijn álle belangstellenden altijd welkom om na de zomer vrijbijvend kennis te maken met VivaVox, misschien wel het leukste renaissancekoor van Fryslân!

Deel deze pagina: